Köpvilkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive  moms och frakt.

Betalningsvillkor och avgifter finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller första delen av del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller om förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Service

Vi finns tillgängliga via mail och strävar efter att svara på alla frågor inom 24h på arbetsdagar.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (info@wepopop.com).”

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Normalt är att alla varor levereras vid fasta leveranstider som är var tredje månad.

Leveranserna sker en gång per årstid och är:

-Slutet Januari början av Februari

-Juni

-September

-December (God tid innan jul)

Om en leverans inte hämtas upp och kommit tillbaka till avsändare så kommer den att skickas igen mot att ni som kund betalar ett frakttillägg (69kr).

Returpolicy

Vi är här för att göra er nöjda så om det är något så är det bara att ni mailar oss så hittar vi en lösning. Berätta om allt ni inte tycker fungerar bra så ska vi göra vårt yttersta för att förbättra det. Nedan finner ni våran policy gällande returer.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du först kontakta oss på info@wepopop.com.
Om det gäller en vara: sänd eller lämna tillbaka den till oss på adressen

Wepopop
c/o Olles lås
Silvermyntsgatan 3
41479 Göteborg

Om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.