FAQ till Bruno och WePoPoP

FAQ

– Varför valde du att starta ett popcornföretag? – Helt enkelt för att jag (Bruno) älskar popcorn.

– Varför säljer ni inte några micropopcorn? – Vi tror på rena råvaror där man vet vad man stoppar i sig. Men för den som inte vill gå över till kastrull så har vi en micropopcornskål som man kan poppa premiumpopcorn i.

– Varför kastrullpopcorn? – Det blir otroligt gott och är så enkelt att göra om man följer wepopop:s metod för att göra perfekta popcorn

– Varför säljer ni inga kryddor? – Vi letar ständigt efter bra produkter som kan förhöja popcornupplevelsen men har än så länge inte hittat några bra kryddblandningar som vi kan rekommendera. Vi säljer dock popcornsalt som är pulveriserat. Saltet tillsätts under poppningen och sprider sig därför jämnt över popcornen. Det fastnar då på popcornen utan att lägga sig längst ner i popcornskålen. Detta gör även att du kan använda mindre mängd salt än du har vanligtvis har på dina popcorn.

– Varför säljer ni inte olja? – Det finns så många bra oljor i butikerna så vi har valt att inte sälja oljor.

– Vad innebär rökpunkt? – Temperaturen då olja börjar ryka. Viktigt då många oljor har sin rökpunkt innan popcorn poppar (mellan 180-230 grader Celsius) och röken kan få popcorn att smaka bränt.

– Är något av era popcorn genmodifierade? – NEJ, vi kontrollerar noga våra producenter så att popcornen inte är genmodifierade och alla våra popcorn är certifierade som icke GMO (genetically modified organism).

– Varför skickar ni bara ut popcorn fyra gånger per år? – Då vi är ett litet företag där vi jobbar ideelt för en kärlek till popcorn så sker allt jobb på kvällar och helger vilket gör att vi inte mäktar med mer. Målet är att när vi säljer tillräckligt med popcorn kunna anställa någon popcornälskare för att kunna skicka ut mer regelbundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.