FAQ till Bruno och WePoPoP

FAQ

– Varför valde du att starta ett popcornföretag? – Helt enkelt för att jag (Bruno) älskar popcorn.

– Varför säljer ni inte några micropopcorn? – Vi tror på rena råvaror där man vet vad man stoppar i sig. Men för den som inte vill gå över till kastrull så har vi en micropopcornskål som man kan poppa premiumpopcorn i.

– Varför kastrullpopcorn? – Det blir otroligt gott och är så enkelt att göra om man följer wepopop:s metod för att göra perfekta popcorn

– Varför säljer ni inga kryddor? – Vi letar ständigt efter bra produkter som kan förhöja popcornupplevelsen men har än så länge inte hittat några bra kryddblandningar som vi kan rekommendera. Vi säljer dock popcornsalt som är pulveriserat. Saltet tillsätts under poppningen och sprider sig därför jämnt över popcornen. Det fastnar då på popcornen utan att lägga sig längst ner i popcornskålen. Detta gör även att du kan använda mindre mängd salt än du har vanligtvis har på dina popcorn.

– Varför säljer ni inte olja? – Det finns så många bra oljor i butikerna så vi har valt att inte sälja oljor.

– Vad innebär rökpunkt? – Temperaturen då olja börjar ryka. Viktigt då många oljor har sin rökpunkt innan popcorn poppar (mellan 180-230 grader Celsius) och röken kan få popcorn att smaka bränt.

– Är något av era popcorn genmodifierade? – NEJ, vi kontrollerar noga våra producenter så att popcornen inte är genmodifierade och alla våra popcorn är certifierade som icke GMO (genetically modified organism).

– Varför skickar ni bara ut popcorn varannan vecka? – Då vi är ett litet företag, där vi mestadels jobbar ideellt så kan vi för tillfället endast hinna med att skicka ut varannan vecka. Hinner vi med, så gör vi utskick varje vecka.

2 reaktioner på “FAQ till Bruno och WePoPoP

 1. Hej!

  Har använt er pop-metod under flera år men nu också äntligen sett till att köpa kvalitetspopcorn från er. Blev ett paket Woody som jag är helnöjd med!
  Perfekt resultat första decilitern och så goda med en fin rapsolja.

  Tackar!

  Christoffer

  1. Tack Christoffer
   Det värmer att höra. Om något inte är bra kontakta oss direkt, popcorn från oss ska vara perfekta.

   Trevlig helg och poppa på
   Bruno

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.