Ge bort popcorn

Popcornupplevelsen

Vi tar upp kampen för kastrullpopcornen. I det här paketet kommer du att få en leverans med popcornupplevelser hem i brevlådan. Här kommer du att få uppleva sex olika sorters popcorn från två kontinenter. I leveransen medföljer det ett recept och pedagogisk instruktioner för hur man bäst poppar. I det här paketet kommer du få njuta av 6 skålar nypoppade popcorn. Paketet levereras vid ett tillfälle till dig och är inte en popcornresa som levereras som en prenumeration.

Present?
Vill du ge popcornresan som present? Betala som vanligt men med din mailadress och övriga leveransuppgifter för presentmottagaren.

Vad får jag uppleva?
I det här paketet kommer ni få uppleva flera olika popcorn: små och stora som smälter i munnen, krispiga, knapriga med extra mycket tuggmotstånd, rundaktiga och klassiska popcornformer. Kärnorna är helt naturliga (ej genmodifierade) i färgerna gul, röd, blå och vit.

Vilka popcorn ingår i popcornupplevelsen del 1?
I det här paketet så ingår: Tre amerikanska minipopcorn Charlie, Mikki och Moby Dick samt butterfly popcornen El Toro och Señorita samt det runda mushroompopcornet La Nube.

Gillar du popcorn kommer du älska popcornupplevelsen. Smakmässigt är skillnaden mellan popcornen ganska små. Störst är skillnaden gällande majssmaken. Popcornen har också olika nyanser av till exempel nötighet, smör, kola och hö.

Nöjd-kund-garanti
Om du inte är nöjd med popcornen 30 dagar efter att första leveransen kommit fram så får du pengarna tillbaka.

 

299,00kr Inklusive momsLägg i varukorg

More details →