FAQ till Bruno och WePoPoP

– Varför valde du att starta ett popcornföretag? – Jag (Bruno) älskar popcorn.

– Varför säljer ni inte några micropopcorn? – Vi tror på rena råvaror där man vet vad man stoppar i sig. Men för den som inte vill gå över till kastrull så har vi en micropopcornskål som man kan popppa premiumpopcorn i.

– Varför kastrullpopcorn? – Det blir otroligt gott och är så enkelt att göra om man följer wepopop:s metod för att göra perfekta popcorn

– Varför säljer ni inga kryddor? – Vi letar ständigt efter bra produkter som kan förhöja popcornupplevelsen men har än så länge inte hittat några bra kryddblandningar som vi kan rekommendera men det kommer. Men vi säljer popcornsalt som är ett pulvriserat. Saltet tillsätts under poppningen, sprider sig jämnt över popcornen. Det håller sig på popcornen utan att lägga sig längst ner i popcornskålen.

– Varför säljer ni inte olja? – Det finns bra oljor i butikerna så vi har valt att inte sälja oljor.

– Vad är rökpunkten? – Temperaturen då olja börjar röka. Viktigt då många oljor har sin rökpunkt innan popcorn poppar mellan180-230 grader Celsius.

– Är något av era popcorn genmodifierade? – NEJ, vi kontrollerar noga våra producenter så att popcornen inte är genmodifierade och alla våra popcorn är certifierade som icke GMO (genetically modified organism).

– Varför skickar ni bara ut popcorn fyra gånger per år? Då vi är ett litet företag så blir mer frekventa leveranser för arbetskrävande.